Om Oss

Barnaffär g-knapp står för kvalitet och erfarenhet. Barnvagnar har levererats sedan 1994 då företaget startade på Västra Kanalgatan och därefter flyttade vi till Storgatan i Malmö med utökad försäljning av barnvagnar och bilbarnstolar.


Idag finns vi i centrala Malmö med en stor butik på Stora Nygatan 27 A.

Vi har ett komplett sortiment inom barnvagn, bilbarnstol, babyprodukter och all den kompetens och erfarenhet som Barnaffär g-knapp står för.


Vi arbetar med högkvalitativa och utvalda säkra produkter för baby och barn.

Vi kombinerar försäljning i butik på Stora Nygatan 27 A, Malmö, med webshop www.barnvagn.se.


För våra butiks- och distanskunder har vi som mål att ge god service, bra priser, och snabba leveranser!


För att underlätta för alla våra kunder i fysiska butiken, och särskilt småbarnsföräldrar har vi ett skötrum på vår kundtoalett. Vi har också en amningshörna där du kan amma ditt barn ostört, eller byta blöja.


För oss är produktsäkerheten mycket viktig och därför går vi säkerhetsutbildningar via NTF, bilstolstillverkarna och övriga tillverkare kontinuerligt, allt för ditt barns bästa.


Har du köpt en barnvagn av oss så kan du vara trygg på att vi kan hjälpa dig med alla typer av reparationer både under och efter garantitiden.

 

Det viktigaste utöver säkerheten är nöjda kunder, därför har vi en egen verkstad där majoriteten av alla serviceärenden löses. Vid behov så har vi även lånevagnar att låna ut.


Kom in till vår butik i Malmö på Stora Nygatan 27 A och ta del av vårt stora utbud!

 

Öppettider / Opening Hours

Mån-Fre: 10:00-18:00

Lör: 10:00-16:00

Sön: Stängt